Kampen fortsætter på FDM Jyllandsringen den kommende weekend

Yokohama 1600 Challenge er klar til at give den gas og fortsætte de tætte kampe, når det i den kommende weekend går løs til Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen i det midt- og østjyske.

21 kørere er klar indtil videre, når det gælder den 2. afdeling af DIF Danmarksmesterskabet. Hvis weekenden kommer til at forløbe i retning af den første løbsweekend på Padborg Park, så er der virkelig lagt op til endnu en omgang tæt og spændende race.

De to heats på Padborg Park blev vundet suverænt, af feltets pt. tre hurtigste kørere, men generelt blev der ned igennem feltet vist flotte og skarpe overhalinger.


Foto: Agnes Straarup – Feltet klar til start…

På FDM Jyllandsringen bliver det spændende at se, hvad kørere og teams har fundet af nye opsætninger og erfaringer i forhold til sidste løbsweekend.

– Dette kan muligvis betyde, at der er kørere som allerede er klar til at udfordre og rykke rundt på placeringerne, når det gælder både Rookie-, Oldboys- og det samlede DIF Danmarksmesterskab.

Steffen Larsen, som ellers blev samlet 3´er på Padborg Park, stiller i den kommende weekend ikke op i Yokohama 1600 Challenge, men kan som det pt. ser ud, følges i DTC. Det betyder at der i den kommende weekend kan blive rykket rundt på mesterskabsstillingen, som følge heraf.

Efter åbningsløbet på Padborg Park, er det Mathias Valentin, som fører an i Danmarksmesterskabet, mens Jesper Gregersen indtager anden pladsen foran Steffen Larsen, Anders Straarup og Mirza Lovic.

I Rookiemesterskabet fører Anders Straarup, tæt forfulgt af Sebastian Hove, Henrik Eilertsen og Lucas Sommerlund på de efterfølgende pladser. Men mon ikke der også i dette mesterskab bliver nye kampe den kommende weekend, da alle de ovenstående rookiekørere flot placerede sig i top 10 samlet på Padborg Park.

Foto: Agnes Straarup – Rookiekørerne havde blod på tanden i første sving på Padborg Park, da heat 2 søndag blev afviklet.

Kenneth Thomsen fører Oldboysmesterskabet foran Henrik Eilertsen og med Jan Vestergaard og Marco Schümann som 3´er og 4´er.

TV2 Sport sender søndag fra Jyllandsringen mellem kl. 11:00-13:50

Tidsplanen er som følger: (med forbehold for ændringer)
Lørdag 12. maj
Træning kl. 10:40
Tidstagning kl. 12:45
Søndag 13. maj
Heat 1 kl. 12:45
Heat 2 kl. 16:20

Vi håber at se rigtig mange af jer på banen i weekenden til godt race og pt. siger vejrudsigten, at det tegner til at blive endnu en flot weekend med solskin. Så find solbrillerne frem og kom ud på banen – feltet er mere end klar til at give den gas.

Agnes S

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.