Efteråret starter med pointlighed

Efterårssæsonen i Yokohama 1600 Challenge starter med en total pointlighed.

Ja i hvert fald mellem de 2 foreste i DIF Danmarksmesterskabet.

En utrolig interessant forårssæson betyder nemlig, at Mads Hedegaard Frederiksen og sidste års mester, Steffen Larsen, begge har 127 point i toppen af mesterskabet.

De 2 er trukket en anelse fra, men Brian Johannesen og Michael Scharstein på de efterfølgende pladser har stadig mulighed for at snakke med om guldmedaljen, hvis alting flasker sig for dem i den 2. halvdel af sæsonen.

Men det er farligt at komme med alt for mange spådomme, da der stadig er 200 point at køre om i sæsonens resterende 4 løbsweekender.

_DSC0757
Foto: Denner Photo
Stillingen i DIF Danmarksmesterkabet i et billede – Mads Hedegaard Frederiksen foran Steffen Larsen – dog er de a’point.

Denne weekend stiller 19 kørere til start ved Augustløbet på Ring Djursland, der er den 4. afdeling af Yokohama 1600 Challenge 2016.

Men det er ikke kun DIF Danmarksmesterskabet at der køres om. I Rookiemesterskabet for asfaltbanedebutanter har Mads Østerbro og Kim Villebæk en intens dyst omkring føringen. Indtil videre har Østerbro haft snuden foran 5 ud af 6 gange. Men Villebæk har brugt sommerferien på at finde mere fart, så det bliver spændende at følge. Bag dem kæmper Brigitte Klintskov Jerkel og Jakob Hansen om 3. pladsen, og de to er blot adskilt af 3 point. Så intet er afgjort i den kamp.

_DSC5107
Foto: Denner Photo
Rookiemesterskabet føres an af Mads Østerbro.

I Oldboysmesterskabet har Michael Scharstein lagt sig i front, mens Bernth Stott Jørgensen indtil videre ligger på en komfortabel 2. plads. Kampen om 3. pladsen står mellem Rudi Larsen, Jimmy Bob Søgaard Jensen og Brigitte Klintskov Jerkel.

_DSC0777
Foto: Denner Photo
I Oldboysmesterskabet har vi stillingen her – Michael Scharstein foran Bernth Stott Jørgensen.

Tidsplanen for denne weekend lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Træning 11.50
Kvalifikation 14.15

Søndag
Løb 1 9.35
Løb 2 13.40

Vi håber at rigtig mange tilskuere vil tage turen til Ring Djursland, og se en masse godt ræs, da der foruden denne klasse bl.a. også er andre bilklasser samt motorcykelløb.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.