DARC forside

 DARC – klubben for dig der bare vil køre race!

Har du lyst til at komme i gang med at køre motorsport, så vil DARC (Danish Racing Club) gerne hjælpe dig i gang.

DARC er ikke en klub i gammeldags forstand med klub aftener, klubfester, arbejdsweekender osv. Vi koncentrerer os udelukkende om det der foregår ude på banerne, bl.a. afholder vi flere test/træningsdage + racerskoler mv.

Hos DARC skal du heller ikke ind på flere hjemmesider for at klare medlemskab, licens osv., vi klarer det hele for dig.

Vi kan tilbyde dig kontingent for et år til kr. 650,- inkl. DASU kontingent  så der er næsten ingen undskyldning for ikke at komme i gang med at køre.

I DARC er de fleste medlemmer fra banesporten, men vi har også flere medlemmer der kørere både Gokart, Rally mv., så alle kan være med.

I DARC har vi ikke så mange kasketter på, vi arrangerer ikke løb, skal ikke vedligeholde en bane, har ingen klubhus der skal styres osv., (det er der andre der er bedre til end os ;-), vi har tid og overskud til at koncentrerer os om dig som aktiv kører, både på banen og når vi skal gøre vores indflydelse gældende overfor DASU, reglementer, priser og lign. så vi derigennem sikrer de bedste forhold for den enkelte kører.

Vi har også folk som er ret godt inde i reglementerne og de praktiske i at komme i gang, som står klar til at hjælpe både via tlf., mail og på banerne, så du står aldrig alene med udfordringerne.

Se mere på vores hjemmeside www.darc.dk hvor du bl.a. kan finde en komplet guide for hvordan du kommer i gang med motorsporten på asfaltbane + gode køretekniske og mekaniske fif til hvordan du kommer hurtigst rundt på banen.

Vi glæder os til at se dig i DARC.