Gokartmester skifter til Yokohama 1600 Challenge

Jonas Nielsen, Engroshjul Motorsport, er 14 år gammel og kommer fra Aabenraa, hvor han til dagligt går i folkeskole samt bor hos sine forældre.

Teamet består udover Jonas af hans far Dennis, storebror Nicolai, Jørn Andersen, Emil Andersen samt det gode catering hold, som står for bespisning af teamet.

Allerede i en ung alder begyndte Jonas, blandt de udenlandske gokartvenner også kaldet Jones, at køre gokart.

Som 10 årig i 2010 blev det til en flot 7. plads i Danmarksmesterskab samt en 11. plads i det Jyske Mesterskab i Rotax Mini.

48-JonasNielsen
Foto: Engroshjul Motorsport

I 2011 vandt Jonas JM i Rotax Mini i en Tony Kart, mens det blev til en 2. plads i DM.

Sæsonen efter blev resultaterne byttet, så han vandt Danmarksmesterskabet i Rotax Mini i en Kosmic Kart, og snuppede 2. pladsen i Det Jyske Mesterskab.

I 2013 skiftede teamet op i KF Junior klassen, hvor der i 2014 blev indledt et samarbejde med en af Verdens bedste gokartteam, Ricky Flynn Motorsport. Det bedste resultat i den klasse blev til en flot 5. plads i et meget stærkt felt.

Der skal dog ske noget helt nyt i 2015. Jonas skifter over til asfaltbanesporten, hvor Engroshjul Motorsport deltager i Yokohama 1600 Challenge.

En Suzuki Swift Sport, som blev kørt til DM Sølv i klassen af Ole Petersen i sidste sæson, er blevet indkøbt, så teamet er meget fortrøstningsfulde forud for sæsonen.

IMG_6935
Foto: Engroshjul Motorsport

Målet for 2015 er at samle en masse erfaring i asfaltbanesporten og i rigtige biler. Men teamet håber helt klart også at kunne blande sig i toppen af feltet.

Teamet har allerede erfaring fra klassen, da storebror Nicolai deltog i klassen i 2013, hvor han sensationelt tog DIF Danmarksmesterskabet i hans Rookiesæson. Så forhåbentlig kan Jonas også drage nytte af hans erfaring og tips omkring kørsel på banerne.

Jonas Nielsen deltager i Yokohama 1600 Challenge 2015 med startnummer 48.

Kørerforeningen Gr. N
Yokohama 1600 Challenge

JJ Media

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.