Nakskovit tændt forud for 2015 sæsonen

Jimmy Bob Søgaard Jensen, Racing Team Marielund, er 51 år og bor ved Nakskov.

Teamet består udover Jimmy af samleveren Pernille Maria Hansen, der hjælper til ved alle løbsweekenderne, samt datter og svigersøn, når det kan lade sig gøre.

Jimmys interesse for motorsport har gjort sig gældende i mange år. Efter flere sæsoner i folkeræs og rallycross, bestemte han sig for at der skulle ske noget nyt i 2009.

Derfor blev hans Suzuki Swift 1,3 bygget om til baneræser, hvorefter han valgte at deltage i Yokohama 1600 Challenge.

Debutsæsonen blev dog lidt besværliggjort af teknikken af og til drillede. Især bremserne havde det med at overophede, så det gik forrygende de første omgange af løbet, mens den sidste halvdel gik i modsatte retning.

IMG_5279

Foto: CNPhoto.dk

Efter 2 sæsoner med den bestemte teamet derfor at bygge en Peugeot 106 Rallye til 2011 sæsonen.

Herefter gik det straks meget bedre resultatmæssigt. Sæsonens højdepunkt var en kvalifikation som 11’er og en 9. plads i et heat.

I 2012 rakte det endda til en 6. plads. Formkurven var stigende da slutplaceringerne i mesterskabet gik fra 38’er, via 28 og til 18’er og 19’er i mesterskabet.

2013 sæsonen blev dog kun en halv en af slagsen, da han efter en uheldig episode med en official i 2012 ikke måtte deltage i første halvdel af 2013 sæsonen. Til gengæld var der god fart i bilen, da den endelig kom tilbage på banen. Med en rigtig god pointhøst lykkedes det at slutte på 26. pladsen ud af 40 biler i mesterskabet, så teamet var fortrøstningsfuld forud for 2014.

IMG_6255

Foto: CNPhoto.dk
Starten på 2014 var dog meget op ad bakke. Tekniske problemer spøgte i bilen de første par weekender, men da der så først kom styr på dem efter sommerferien, viste teamet at der stadig var masser af fart i bilen.

I Oldboysmesterskabet blev der på trods af den lidt mislykkede sæsonstart, kæmpet med omkring Bronzemedaljen, og da sæsonen var slut, var det en meget tilfreds kører som kunne stige op på podiet og modtage denne.

I det generelle DIF Danmarksmesterskab blev det til en 17. plads, som også er karrierens hidtil bedste.

Målet for 2015 er endnu engang at komme på podiet, når pointene i Oldboysmesterskabet er talt sammen ved slutningen af sæsonen.

Jimmy Bob Søgaard Jensen deltager endnu engang i Yokohama 1600 Challenge i 2015 med startnummer 29.

Kørerforeningen Gr. N
Yokohama 1600 Challenge

JJ Media

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.