Trommeslageren klar til at slå til i 2015

Carsten Lorenzen, Miccar Racing, er 38 år gammel og bor i Starup ved Haderslev.

Teamet består også af de 3 medhjælpere Mads Bjerregaard, Søren Stenger og Brian Wind Pedersen, samt Carstens storebror Micki, der selv kører Legend Car.

I dagligdagen er han værkstedsfaglig medarbejder hos Kolding Kommune, og i fritiden er han trommeslager i bandet ”HPDH”. Bandet har snart spillet sammen i 15 år og har udover koncerter i Danmark også spillet i Norge og Tyskland. Faktisk skal de til Tyskland igen i 2015.

I folkeskoletiden kørte han lidt motocross i ungdomsskolen, men det blev aldrig rigtig til mere pga. økonomien.

Men ligesom brormand har der altid været lidt benzin i blodet, så da muligheden bød sig i efteråret 2012, valgte han at bide på og købe en Peugeot 206 til Yokohama 1600 Challenge.

Efter en bestået licensprøve og en testdag var han klar til Åbningsløbet på Ring Djursland.

IMG_2956
Foto: CNPhoto

For hver omgang han kørte i bilen, kom der mere og mere fart på. Sæsonens højdepunkt var til Grand Prix Danmark, hvor han opnåede en 2. plads i Rookiemesterskabet, men også ved det næstsidste løb på FDM Jyllandsringen, hvor han opnåede en generel 12. plads.

Forud for sæsonens sidste løb tog han testdag, som dog skulle vise sig at blive en ret dyr en af slagsen. Han var nemlig så uheldig at køre af banen og skade Peugeot’en så meget, at det ikke var muligt at få den klar til finaleløbet.

Med stor hjælp fra sponsorer, familie og venner lykkedes det dog at leje en Peugeot 307, så teamet også kunne deltage i finaleløbet på Padborg Park.

Efterfølgende blev bilen købt, hvorefter den har været hans tro følgesvend gennem hele 2014 og nu også den kommende 2015 sæson.

2014 sæsonen blev en meget blandet en af slagsen resultatmæssigt, men weekend for weekend blev han mere og mere dus med bilen og forbedrede omgangstiderne løbende.

IMG_6187
Foto: CNPhoto

Sæsonens højdepunkt var til finaleløbet på FDM Jyllandsringen, hvor det lykkedes at køre en flot 10. plads hjem.

I mesterskabet rakte det til en 15. plads, hvilket var en klar forbedring i forhold til den foregående sæsons 22. plads.

I 2015 er planen at køre fuld sæson, og fokusere 100 % på Yokohama 1600 Challenge, hvilket også betyder at han må springe over et par koncerter med ”HPDH”.

Målet for 2015 er at kunne blande sig i top 10.

Carsten Lorenzen fortsætter i Yokohama 1600 Challenge 2015 med startnummer 7.

Kørerforeningen Gr. N
Yokohama 1600 Challenge

JJ Media

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.