Yokohama 1600 Challenge klar til 2017 – er du?

Yokohama 1600 Challenge er klar til endnu en fed sæson i 2017.

Vi er Danmarks billigste og ikke mindst sjoveste banesportsklasse at deltage i.

Og så har vi både et generelt mesterskab, samt et for Oldboys (+45år), et for Rookies (uanset alder, bare du max har kørt 2 asfaltbaneløb før), samt et for Ladies (giver vist sig selv).

Kørerne kører fedt race ude på banen, og hygger sig bagefter i paddocken, hvor der også bliver givet en hjælpende hånd, hvis en konkurrent har brug for det, eller et godt råd i ny og næ, til de nye kørere i klassen.

11 kørere har indtil videre officielt tilmeldt sig serien, og nummer 12, 13 og 14 er med garanti også klar – de er bare for generte til at udfylde tilmeldingsskemaet endnu, selvom deres nye biler allerede holder, eller er tæt på at holde køreklare hjemme i garagerne 😉 Hvis du ønsker at holde dit bilvalg hemmeligt for offentligheden lidt endnu, er det tilladt at skrive TBA udfor bilmodellen i tilmeldingen.

I øjeblikket er vi ved at ligge sidste hånd på kalenderen som, hvis alle aftaler kommer på plads, bliver den måske bedste kalender i klassens historie – men det skal vi nok melde ud ligeså snart at den er godkendt af DASU.

Går du også med en drøm om at blive en del af Danmarks bedste standardvognsklasse, så tilmeld dig allerede idag. Linket finder du nederst i denne post.

Jamen, er sådan noget motorsport ikke dyrt ?

Det behøver det ikke at være.
I skrivende stund er der køreklare racerbiler til salg til under 30.000 – bl.a. også en bil som har været på podiet 3 gange i denne sæson. Men er du til noget lidt nyere, findes disse også for enhver smag. Bl.a. DM1’eren og DM2’eren fra 2016 kan stadig erhverves, hvis der er nogen der er interesseret i dette. Tjek opslagstavlen på Yokohamacup.dk

Ok, nu har jeg så fået købt bilen – så er det vel dyrt at køre en sæson?

Nej – hvis man kører en fuld sæson på et helt skrabet budget uden nogen former for uheld, kan man gøre det for under 30.000 i startgebyrer, bremseklodser, dæk, olie + andre småting. Dertil kommer transport til og fra banen samt forplejning, som selvfølgelig er afhængig af hvor langt at du bor fra banen. Danmarksmesteren 2015 brugte under 50.000kr + transport/forplejning! Så det kan lade sig gøre, at køre (og vinde) til meget fornuftige priser.

Du må deltage i klassen fra den dag at du fylder 14 år, så hvorfor ikke tage springet ud af gokarten, og hoppe i en rigtig bil med gearskifte og kobling – og måske endda bruge færre penge på en sæson end du bruger idag?

Har du aldrig kørt før, jamen så er der også plads til dig i klassen. Vi har debutanter som er både u18 og +50 år. Så det er aldrig for tidligt eller for sent at starte.

Jamen, jeg kan ikke følge med alle de unge knægte.

Jo du kan! Og hvis du stadig tvivler, så havde vi altså en kører på 70 år, som kørte top 10 tider og placeringer adskillige gange i 2016. Men fylder du 45 år eller er der over i 2017, kan du også deltage i Oldboysmesterskabet. Her bliver kæmpet mindst ligeså intenst, som i kampen om det generelle mesterskab.

Er du pige, er vi sikre på at Ladies Cup vinderen fra 2016 helt sikkert ser frem til noget konkurrence. Så hop i kørerdragten og prøv – og husk, at du stadig kører mod alle drengene, og har mulighed for at slå dem, ligesom vi så Michelle Gatting gøre i DTC eller Christina Nielsen i IMSA. Så det er bare at give den noget gas.

Hvis du tilmelder dig Kørerforeningen Gr. N allerede idag, får du alle nyhederne lidt før alle andre får dem + der altid er nogle nyheder som kun tilgår klassens kørere forud for sæsonstarten i april.

Og husk – har du nogle spørgsmål, så skriv endelig. Så skal vi nok være behjælpelige med at svare på det, hvad enten det drejer sig om køb eller leje af bil, licens, hvordan en weekend foregår eller hvad end det måtte være.

Tilmeldingen foregår via dette link – og vi håber at vores indbakke bliver rødglødende med tilmeldinger nu 😊

Dette opslag kommer også på klassens facebook side senere idag kl. 17.00, så del det gerne derinde, så dine venner også kan se det. 

Facebook siden finder du her:

www.facebook.com/Yokohama1600Challenge

 

Tilmeldingen til Yokohama 1600 Challenge foregår her:

http://www.yokohamacup.dk/koererforeningen/koerertilmelding-yokohama-1600-challenge/

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.