Sælges – Suzuki Swift Sport

Suzuki Swift 1,6 Sport med Ölins Undervogn og Fartstrup motor styrings Box.
65.000 kr.
Roskilde, Denmark

En af Danmarks hurtigste og bedst byggede 1600 Challenge Suzuki Swift Sport, bilen er en af de få fabriksbygget biler efter alle kunstens regler tilbage i 2007, og har aldrig kørt som gadebil. Bilen har med Rudi Larsen kørt 38 podiepladser hjem, og blev i 2008 nummer to i Danmarksmesterskabet i 1600 Challenge, kun 1 point fra førstepladsen!

Bilen har næsten aldrig haft nogen tekniske problemer, defekter, eller nogen store skader, hvilket nok er grundet i at bilen er bygget rigtig fra starten af, og serviceret ordentligt, med olieskift efter hver anden løbs weekend, hvor der altid er brugt den bedste olie på markedet. Bilen har næsten gennemført alle løb den har stillet til start i siden 2007, og har altid været utrolig driftsikker.

img_3899
Nyprisen i 2007: 350.000 kr.
Bilen som den står lige nu passer ind i 1600 Challenge, DEC Division 1, Special Saloon S-T Division, Yokohama Super Cup, GLP, og i 2020 kan den også køre YTCC hvor den vil passe rigtig godt ind i Klasse 3. Bilen kan også køre Rally og Rallycross.
Bilen er en 100% vinderbil med den rette køre og det rette team i 1600 Challenge & Danish Endurance Championship Klasse 1.

Bilen fik renoveret motor og undervogn op til 2016 sæsonen.

Bilen sælges uden sæde og seler, men kan måske forhandles med hvis det ønskes. Der er 6 letvægts fælg med dæk på til tørvejr, og 5 letvægts fælg med dæk på til regnvejr. Der er også lidt andre dæk og fælg som kan bruges til bilen som følger med, samt lidt andre dele. Alle dæk der følger med til bilen er dog brugt, men der er stadig massere af timer tilbage at køre på.

Autotraileren der er brugt til at fragte bilen rundt, kan også tilkøbes for en merpris, så man i teorien er klar til første løbs weekend.

Pris: 65.000 kr. (der er betalt moms af bilen)

Kontakt: Telefon +45 61 18 14 01 eller jerkelracing@gmail.com (Kun seriøse henvendelser!)
Hvis der ikke svares på telefon opkald, så læg en besked, eller send en SMS, så vil du efterfølgende blive kontaktet.

Dette indlæg blev udgivet i Sælges. Bogmærk permalinket.