Yokohama 1600 Challenge søger nummerplade sponsor

Yokohama 1600 Challenge er på jagt efter en eller 2 nummerplade sponsorer til 2017 sæsonen.

Kørerforeningen Gr. N, der står bag Yokohama 1600 Challenge, har råderet over forreste og bagerste nummerplade areal på alle bilerne som deltager i klassen, og det kunne vi godt tænke os at udnytte.

Hvis det lykkes at finde nogle sponsorer til dette, vil det være muligt at lave en masse nye tiltag som er til gavn for alle kørerne. Det kunne eksempelvis være billigere startgebyrer eller andre ting, der er interessante for kørerne.

Så er du et firma som har mod på at få eksponering i Danmarks fedeste og sjoveste racerklasse, med garanteret tv dækning ved mindst 4 ud af 8 weekender, og med masser af fans i paddock’en, der kan gå rundt og kigge på bilerne, så er det nu at du skal slå til.

Er du en kører der har en sponsor som kunne tænke sig lidt mere end blot at være sponsor på en bil, så er dette en gylden mulighed for det.

Det er mange år siden at nogen senest har udnyttet denne mulighed, så hvorfor ikke gribe muligheden og prøve noget helt nyt og anderledes?

I skrivende stund er vi over 20 tilmeldte biler til 2017 sæsonen, og i 2016 var vi mere end 20 biler til start i gennemsnit til hver løbsweekend.

Den garanterede TV dækning bliver på TV2 Sport samt TV2 Play, hvor vi i forbindelse med de 4 DTC weekender, er sikret mindst 1 heat på live tv.

Der er op imod 15.000 tilskuere på banerne til løbene, så der er masser af øjne der kommer forbi bilerne.

Det behøver ikke at være et stort nationalt eller multinationalt firma, så hvis Peters frisørsalon eller Bentes Pølsevogn har lyst til at sponsorere, så kan man såmænd også det. For hvor ellers får man mere end 20 rullende reklamesøjler, foran så mange øjne?

Er det noget som du har mod på, eller gerne vil høre mere om, så kontakt brian@blom-motorsport.dk allerede i dag. Så kan han fortælle mere om mulighederne.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.