Yokohama 1600 Challenge tager til det tyske

Yokohama 1600 Challenge besøger ligesom sidste sæson igen i år den tyske bane Lausitzring, som ligger mellem Berlin og Dresden. Den. 13.-14 Juli går det løs i det tyske, når den 4. afdeling af DIF Danmarksmesterskabet skal køres.  

I skrivende stund er der 13 biler tilmeldt, som drager afsted mod den lange tyske racerbane.

Mathias Valentin har efter de 3 første afdelinger lagt sig i front i det generelle mesterskab. Han fører foran Jesper Gregersen, Henrik Eilertsen og Mirza Lovic, som alle har fundet passene frem og tager turen til Tyskland. Så ingen tvivl om at der vil blive kamp om de vigtige point, når det hele går løs.

I rookiemesterskabet deltager pt. kun 3 kørere i den kommende weekend og det er Lucas Sommerlund, Anders Straarup og Henrik Eilertsen. Henrik Eilertsen ligger i spidsen og har et solidt forspring, men mon ikke de to unge kørere er klar på at give ham kamp til stregen.

Foto: Agnes Straarup 

Henrik Eilertsen har gode muligheder for at avancere sig yderligere i den kommende weekend

I oldboysmesterskabet fører Henrik Eilertsen ligeledes foran Jørn Vestergaard og Jan Vestergaard, men pt. ser det ikke ud til at 2. og 3. pladsen i dette mesterskab deltager i det tyske. Så Henrik Eilertsen får denne weekend mulighed for at avancere yderligere. Tilgengæld stiller også Lars Christensen, Jimmy Bob Søgaard Jensen og Jørn Støvring op. Det giver dem mulighed for at hente en del point denne weekend og avancere i det samlede oldboysmesterskab.

Desuden vender Steffen Larsen, Jimmy Bob Søgaard Jensen, Mikkel Gregersen og Jørn Støvring tilbage i den kommende weekend til endnu engang at køre med om pointene i klassen.

Lidt specielt ved dette løb er det, at der køres fredag og lørdag. Her får kørerne mere køretid end til de danske løb, med to løb af 30 minutters varighed, samt to kvalifikationer.

Tidsplanen for dagene er som følger (med forbehold for ændringer):

Fredag:

Træning: 9.50

Kvalifikation: 11.15

Heat 1: 14.45

Lørdag:

Kvalifikation: 8.00

Heat 2: 10.35

Vejrudsigten lover høj sol og varme grader, så husk det gode humør, de hurtige biler og en masse vand. Vi ses på Lausitzring.

 

Agnes S

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.