Kronjyde håber på mere held i 2015

Andreas Albers, Albers Racing, er 17 år gammel og bor til dagligt i Randers sammen med sine forældre.

Udover Andreas består teamet også af hans far Thomas, der hjælper til med mekanikken ved løbsweekenderne samt nogle bekendte, som hjælper til mellem løbene.

Teamet startede i gokartsporten i 2006, hvor den i de første sæsoner stod på Cadetti klassen – den klasse som i dag kendes som Cadett Mini.

Efter 2 gode sæsoner her, valgte teamet at skifte op i Cadett Junior klassen til 2008 sæsonen. Her blev det til flere top 10 placeringer ved både DM samt JFM på de Jyske baner.

I 2011 var det tid til endnu et skifte, hvor valget faldt på Rotax Mini. Det var også her at det bedste løbsresultatet skulle komme, med en 4. plads med NM i Ikast.

Sidenhen hoppede Andreas over i en Rotax Junior, inden at han i 2014 valgte nye udfordringer i en racerbil på asfaltbanerne.

IMG_7867
Foto: CNPhoto.dk

En Peugeot 106 GTI blev indkøbt, hvorefter banelicensen blev taget forud for sæsonstart.

Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen blev en god og stabil weekend, hvor der kom mere og mere fart i bilen, og som en bonus kom der også point på kontoen på både det generelle DIF Danmarksmesterskab samt i Rookiemesterskabet for nye kørere.

Til gengæld var den 2. løbsweekend en ren nedtur. Motoren valgte at stå af allerede under træningen, og derfor var det ikke muligt at køre mere den weekend.

Med nymonteret motor mødte teamet fortrøstningsfuldt op på Padborg Park ved sæsonens 3. weekend. Teknikken spillede dog ikke helt med, hvilket teamet ærgede sig rigtig meget over op til den lange sommerferie.

Med nyvundet forhåbning var teamet klar efter sommerferien på Ring Djursland, hvor det blev til sæsonens bedste resultat med masser af point i heat 2 i både det generelle samt Rookiemesterskabet.

Det momentum blev taget med til resten af efterårssæsonen, hvor der blev scoret point i alle de resterende heats.

IMG_8132
Foto: CNPhoto.dk

Slutresultatet blev en for teamet noget skuffende 25. plads i DIF Danmarksmesterskabet, og en 8. plads i Rookiemesterskabet. Desværre blev der sat mange point til i forårssæsonen, hvilket kostede dem dyrt i efterårssæsonen.

Forud for 2015 sæsonen er bilen blevet tjekket igennem, så der kan blive bygget videre på den fart Andreas viste sidst på sæsonen.

Målet for 2015 er at slutte i top-15 i det generelle DIF Danmarksmesterskab, samt snuppe nogle top-10 placeringer i løbet af sæsonen.

Andreas Albers beholder hans startnummer fra sidste sæson – nemlig startnummer 30 i Yokohama 1600 Challenge 2015.

Kørerforeningen Gr. N
Yokohama 1600 Challenge

JJ Media

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.