Yokohama 1600 Challenge laver et billigt finaleløb 2015

Yokohama 1600 Challenge laver et billigt finaleløb, når klassen 10.-11. Oktober kører 7. og sidste afdeling af DIF Danmarksmesterskabet 2015.

Startgebyret denne weekend bliver kun 500 kr pr. bil, så håbet er at se en masse biler på banen.

Gennem sæsonen har Yokohama 1600 Challenge været en af de klasser i Danmark med allerflest biler på banen. Nogle weekender endda den med weekendens største felt!

Til og med 6. afdeling på FDM Jyllandsringen, har der været et gennemsnit på over 23 deltagere pr weekend.

For kørere som ikke tidligere har kørt med i Yokohama 1600 Challenge i 2015, skal der udover startgebyret på 500 kr betales 500 kr til Kørerforeningen Gr. N til at dække startnumre samt teknisk kontrol for denne weekend.

Men hvor ellers i Dansk Asfaltbanesport kan man komme ud at køre for blot 1000kr?

IMG_2537

Foto: CNPhoto.dk

I 2015 er Yokohama 1600 Challenge også den eneste klasse som benytter chikanen på Padborg Park, så hvis man har mod på at prøve den (igen), er dette også en rigtig god mulighed denne weekend.

Hvis man ikke selv ejer en bil, som man kan deltage med i klassen, kan man altid tjekke Opslagstavlen på www.yokohamacup.dk – der er i skrivende stund både biler til salg samt til udlejning. Så der er noget for enhver smag. Her kan man også finde yderligere info omkring klassen, samt hvordan at man tilmelder sig, og hvordan man indbetaler startgebyret og kontingent.

Man er også altid velkommen til at stille spørgsmål på klassens Facebook side, som kan findes på www.facebook.com/Yokohama1600Challenge

Så har du en licens der skal holdes ved lige – eller kribler det lidt i speederfoden en sidste gang i 2015, så er det nu at du skal slå til.

Vi glæder os til at se en masse kørere ude på banen – der er 35 tilmeldte i Kørerforeningen Gr. N indtil nu i denne sæson, så det kunne være super fedt med minimum 35 biler på banen. For der står jo også et par biler ude i Danmark, som ikke har været ude at køre endnu i år…

Husk – sidste rettidige tilmelding til Finaleløbet er onsdag 30. September kl. 18.00.

Vi ses i Padborg!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.